ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

Δεν κοιμάστε καλά το βράδυ; αισθάνεστε δυσκολία στην αναπνοή και την ατμόσφαιρα του δωματίου βαριά; υποφέρεται από αλλεργίες και άσθμα; Υπάρχουν ορισμένα απλά πραγματάκια που μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να ξεκουραστείτε πραγματικά.

Οι περισσότεροι πλεόν γνωρίζουμε τι σημαίνει ακάρεα και τι βλάβες προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό και την υγεία μας. Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί που ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης τους είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός. Γι΄αυτό κάτι που μπορείτε να κάνετε για να μην αναπτύσονται τόσο γρήγορα, είναι κάθε λίγους μήνες και εφόσον το επιτρέπει ο καιρός, να βγάζετε το στρώμα σας στον ήλιο. Βοηθά επίσης να γυρίζετε το στρώμα σας και από την άλλη πλευρά κατά καιρούς, ώστε αυτό να αναπνέει καλύτερα. Επιπλέον, διατηρεί καλύτερα και το σχήμα του.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αντικαθιστούν τα παραπάνω έναν επαγγελματικό βιοκαθαρισμό, που αντιμετωπίζει τα ακάρεα καιθώς όλους τους βλαβερούς ργανισμούς σε βάθος!