ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό) και αναλαμβάνει την καθαριότητα σαλονιών και πολυθρόνων.

Το σαλόνι μας, δηλαδή οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, είναι ο χώρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο καθημερινά στο σπίτι μας ή στο γραφείο. Είναι ο χώρος στον οποίο κάθονται οι καλεσμένοι στο σπίτι, τα ζώα μας και τέλος ο χώρος που παίζουν τα παιδιά μας. Οι καθημερινοί λεκέδες της χρήσης, το καυσαέριο, ο καπνός του τσιγάρου, δημιουργούν εστίες λεκέδων, φθορά και ατονία των χρωμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δημιουργούνται ρυπογόνα μικροβιακά φορτία -βακτηρίδια, μύκητες, ακάρεα που γεμίζουν αλλεργιογόνα περιττώματα-, που αυξάνονται ραγδαία.Τα ριχτάρια δεν μας προστατεύουν από όλα αυτά. Η αντιμετώπισή τους λοιπόν δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγείας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε έναν καθαρό χώρο για την υγεία μας εδώ.

Η CARPETIERS είναι δίπλα σας προσφέροντας στεγνό ή υγρό βιολογικό καθαρισμό, ώστε να καθαρίσει ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες, να μείωσει σημαντικά το μικροβιακού φορτίο από τα περιττώματα τον ακάρεων και τους ρύπους, να αναζωογονήσει τα χρώματα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας και να μπορείτε να τα χαρείτε και πάλι άφοβα. Η διαδικασία γίνεται στο χώρο σας με τα κατάλληλα μηχανήματα με αντιαλλεργικά και υποαλλεργικά καθαριστικά και με μέθοδο που διαφέρει ανάλογα με το είδος του υφάσματος και τη χρήση. Αφήνουμε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και ο χρόνος στεγνώματος είναι σύντομος.Εξειδικευμένες εφαρμογές γίνονται και σε ιδιαίτερα υλικά όπως σε δερμάτινα, αλκαντάρ, ναμπούκ, σουέτ κλπ.

 

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Απορρύπανση και αναζωογόνηση των στρωμάτων, για πιο ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο.

Γνωρίζετε ότι το στρώμα που κοιμάστε είναι γεμάτο από μικροοργανισμούς όπως ακάρεα, μύκητες και βακτήρια που απειλούν συνεχώς την υγεία σας; Είναι μάλιστα συνήθως η Νο 1 αιτία αλεργιών και άσθματος. Σε αυτά μπορεί να οφείλεται το γεγονός ότι ακόμη κι αν κοιμάστε αρκετές ώρες, το πρωί που σηκώνετσε δεν αισθάνεστε πιο ξεκούραστοι. Για πεντακάθαρα και αποστειρωμένα στρώματα, μία είναι η λύση λοιπόν, η CARPETIERS! Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται στο χώρο σας. Για πραγματικά μόνιμα αποτελέσματα θα σας συμβουλεύαμε ο βιοκαθαρισμός να γίνεται κάθε 6 μήνες.

 

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Πραγματικά καθαρά, με προσοχή στα ευαίσθητα, και δώρο η φύλαξη την τρέχουσα χρονιά!

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ακολουθούμε μια διαδικασία με τα παρακάτω βήματα:

  1. Παραλαβή

Με ένα απλό τηλεφώνημά σας προγραμματίζεται και καταχωρείται ηλεκτρονικά το ραντεβού για την παραλαβή από το χώρο σας, την ημέρα και ώρα που εξυπηρετήστε. Ένα από τα οχήματά μας θα παραλάβει το χαλί σας και στη συνέχεια θα του αποδώσουμε έναν μοναδικό κωδικό barcode που θα το συνοδεύει μέχρι και την παράδοση σε εσάς. Το χαλί στη συνέχεια μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας όπου και θα καθαριστεί.

  1. Διαδικασία καθαρισμού

Το χαλί ελέγχεται προσεκτικά και πριν το καθάρισμα τινάσσεται σε ειδικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν οι ξηροί ρύποι. Ακολουθεί ο διαχωρισμός του βάσει του είδους (μεταξωτό / χειροποίητο μάλλινο / μηχανής / χειροποίητο / δερμάτινο) και επιλέγεται ο τρόπος καθαρισμού. Γίνεται στη συνέχεια λεπτομερές και επαναλαμβανόμενο πλύσιμο-ξέβγαλμα αμφίπλευρα, με τα σύγχρονα μηχανήματά μας και τα άριστα υλικά καθαρισμού. Τα χαλιά σας, αποκτούν βελόυδινη υφή, ευχάριστο άρωμα, ενώ τονόνονται και τα χρώματά τους.

  1. Αφύγρανση (Στέγνωμα)

Μετά τη διαδικασία πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικό φυγόκεντρο στεγνωτήριο το οποίο απομακρύνει την περιττή υγρασία, χωρίς τον κίνδυνο αυτό να ξεχειλώσει ή να ξεβάψει, ενώ τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα! Κατόπιν απλώνεται σε ειδικά διαμορφωμένο στεγανό χώρο μακριά από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του ήλιου ώστε να μην αλλιοωθούν τα χρώματά τους, αλλά να στεγνώσουν 100%.

  1. Συσκευασία & αποθήκευση

Στο στάδιο αυτό, το χαλί σκουπίζεται και χτενίζεται διεξοδικά. ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ και στη συνέχεια τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένη σακούλα η οποία αφήνει το χαλί να αναπνέει. Η φύλαξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι από κίνδυνο φωτιάς, κλοπής και πλημμύρας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει 24ωρη κάλυψη από κεντρικό σταθμό παρακολούθησης.

Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας το κόστος των χαλιών σας πατώντας εδώ!

 

  1. ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Υγρός καθαρισμός στα παπλώματα και στις κουβέρτες ώστε να απομακρυνθούν δυσάρεστες οσμές και λεκέδες.

Αναλαμβάνουμε κουβέρτες, παπλώματα (ακόμη και μάλλινα ή με πούπουλο), φλοκάτες. Απομακρύνονται ακόμη και οι πιο δύσκολοι λεκέδες, χάρις στα υπερσυχρονα μηχανήματά μας και τα άριστα καθαριστικά μας. Όλα υποαλλερικά και αντιαλεργικά.

Μπορείτε να δείτε το κόστος των παραπάνω πατώντας εδώ!